22 februarie, Chișinău.  Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea celui de al patrulea spot informativ, care vine și cu un pliant ce conține informații privind reducerea costului de încălzire în companii.

Reducerea costurilor de încălzire într-o companie este o acțiune amplă și necesită o mulțime de timp și bani. Cu toate acestea, unele măsuri, nu costă aproape nimic și totuși pot duce la economii mari.

Dacă doriți să aveți cheltuieli mai mici dar nu vă permiteți schimbări radicale, Agenția pentru Eficiență Energetică vine cu sfaturi pentru a reduce costurile pentru energia termică în compania dvs.

Motivarea angajaților să economisească, monitorizarea regulată a datelor contorului, alegerea unei clase de eficiență energetică sporită pentru aparatele de încălzire cu energie electrică, verificarea sistemului de încălzire, pentru a evita existența aerului în sistemul de încălzire, sunt câteva din sfaturile care se regăsesc în spotul video și pliantul informativ lansat.

Puteți accesa spotul pe link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=k9rsDEcrZfg

Pentru accesare pliant, vedeți  link-ul de mai jos:

https://aee.gov.md/ro/brochure/cum-reducem-costurile-de-incalzire-in-oficiu

Amintim că, Agenția pentru Eficiență Energetică este autoritatea administrativă în subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii și are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.